voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536

Wil jij patronen doorbreken?

Ga aan de slag met de maskers die je onbewust bent gaan dragen. En leer jouw patronen herkennen, begrijpen en doorbreken.

'Maskers af'

In 5 coachingssessies meer rust en vertrouwen in jezelf en weer lekker in je vel.

Herken je dit?

  • Loop je in de opvoeding van de kinderen elke keer tegen dezelfde dingen aan?

  • Heb je alles al geprobeerd om de rust in huis te herstellen?

  • Lukt het je niet om daar verandering in te brengen?

  • Doe je dingen waarvan je later denkt: waarom en hoezo heb ik zo gereageerd?

  • En wil je nu eindelijk eens dat patroon doorbreken?

Dan is het programma 'Maskers af' echt iets voor jou!

5 individuele sessies

In 5 één-op-één sessies, kijken we naar jouw patronen. Wat maakt dat jij de dingen doet die je doet? Wat wil je veranderen en waarom lukt dat niet?

In deze sessies maak ik gebruik van verschillende coachingstechnieken. Ik werk met modellen uit het NLP, met opstellingen, visualisaties en affirmaties. En ik maak gebruik van de spiertest. Dit is een simpele, maar doeltreffende manier om te kijken wanneer en waarom jij onbewust bepaalde maskers bent gaan dragen. Hiermee kunnen we datgene waar jij tegen aan loopt bij de bron aanpakken. Zodat er daadwerkelijk ruimte komt om dingen anders te gaan doen.

"Ik begrijp mijn eigen gedrag en het gedrag van mijn kinderen beter. Daardoor kan ik beter inspelen op wat ik en mijn kinderen nodig hebben. En is er meer rust in huis."

Online leeromgeving

Bijzonder aan dit programma is, dat je naast de coachingssessies, toegang krijgt tot de online leeromgeving 'Maskers af'.

Hier staan 5 lessen voor je klaar. In deze lessen leg ik uit hoe je gedurende je leven onbewust maskers opzet en wat deze maskers doen. Daarnaast vind je hier oefeningen, visualisaties en opdrachten ter voorbereiding op de coachingssessies. Zo kunnen we in 5 weken grote stappen maken.

Je hebt een jaar lang toegang tot deze online training. Dus als het even tegen zit, kun je altijd terugvallen op de online leeromgeving.

Als je weet waar jouw valkuilen liggen,
kun je een andere weg in slaan.

Het programma 'Maskers af' helpt jou je bewuster te worden van jezelf. Je krijgt inzicht in jouw patronen, leert ze herkennen en leert ook hoe je bewust kunt kiezen voor een ander patroon. Alles draait in eerste instantie om bewustwording en zelfinzicht. Als jij begrijpt waarom jij de dingen doet die je doet, kun je er actief mee aan de slag gaan om dit te gaan veranderen.

Je leert dat je kleine stapjes moet zetten om uiteindelijk grote stappen te kunnen maken. Door de krachtige combinatie van de coachingssessies en de online leeromgeving, krijg jij een mooie basis om blijvend dingen te gaan veranderen.


"Ik begrijp nu dat ik onbewust masker na masker ben gaan dragen. Waarom ik die maskers nodig heb gehad. En ik weet wat ik zelf kan doen om deze maskers af te zetten."


Ik ben Linda

Moeder van Suus en Melle, vrouw van Erik Jan. En sinds 2018 eigenaresse van Huisje300.

Vijf jaar geleden was dit mijn verhaal: ik lachte, maar huilde van binnen. Voor de buitenwereld was ik een lief hebbende moeder die alles goed voor elkaar had. Maar zelf stond ik strak van de stress, was ik snel boos op de kinderen, maakte ik me veel zorgen en was de rust in huis ver te zoeken. Ik kende mijn eigen grenzen niet en cijferde mezelf steeds meer weg. Want ik was in de veronderstelling dat hoe meer ik voor de kinderen deed, dat er dan eindelijk rust in huis zou komen.

Maar dit bleek averechts te werken. Ik begreep niets van mezelf en waarom ik elke keer weer in dezelfde valkuilen stapte. Als ik in de spiegel keek, zag ik niet de persoon en de ouder die ik graag had willen zijn. Ik raakte steeds verder van mezelf verwijderd, maar ik wist niet hoe ik dat patroon kon doorbreken.

Ik besloot actie te ondernemen. Ik volgde meerdere opleidingen om mijn kinderen en mezelf beter te begrijpen. En beetje bij beetje leerde ik mezelf weer opnieuw kennen. Ik begon te begrijpen dat ik onbewust masker na masker ben gaan dragen. En waarom ik die maskers nodig heb gehad. Ik leerde waar mijn eigen grenzen lagen en dat mijn gevoelige aard een kracht is in plaats van een last. Ik leerde voor mezelf te kiezen en beter voor mezelf te zorgen. Met als resultaat: meer rust en vertrouwen in mezelf, minder boosheid, meer voldoening en begrip voor mijn eigen gedrag en het gedrag van mijn kinderen. En daarmee meer rust in het gezin.

En dat gun ik jou ook! Daarom heb ik dit programma opgezet, zodat ook jij aan de basis kunt gaan werken. En nu echt patronen kunt gaan doorbreken en maskers af kunt gooien die je niet meer dienen.

"Ik heb meer rust en meer vertrouwen in mezelf. Ik ben minder boos, voel minder frustratie en heb meer voldoening van de dingen die ik doe."

Hoe ziet het programma eruit?

5 individuele coachingssessies van 1 uur | 5 online lessen | Visualisaties | Oefeningen | Opdrachten

Start

Als je je aangemeld hebt, neem ik telefonisch contact met je op. We bespreken waar je tegen aan loopt en bepalen samen een startdatum. Voorafgaand aan onze eerste afspraak ontvang je van mij de link naar jouw online leeromgeving. Voor onze eerste afspraak start je met de introductieles.

Sessie 1

De eerste sessie gebruiken we om jouw 'probleem' goed op het netvlies te krijgen. Aan de hand van een opstelling en een oefening, kijken we waar jij nu staat en waar je naar toe wilt. Aan het einde bespreken we jouw 'huiswerk', les 2 van de online training.

Sessie 2

Je hebt les 2 van de online training afgerond. We zoomen deze sessie in op jouw gewenste situatie en de reden dat het je nog niet gelukt is om stappen te maken. We gebruiken een oefening en een visualisatie. En kijken met de spiertest waar mogelijke blokkades zitten.

Sessie 3

De derde sessie staat geheel in het teken van beperkende overtuigingen. Je hebt les 3 van de online training afgerond. In deze sessie kijken we wat jouw in de weg zit om dingen anders aan te pakken. Ik leg uit hoe je in je leven onbewust maskers bent gaan dragen om staande te blijven. Aan de hand van een oefening kijken we welk masker jou het meest in de weg zit bij datgene wat je wilt veranderen.

Sessie 4

Ter voorbereiding van deze sessie, heb je les 4 van de online training afgerond. Het wordt tijd om echt te gaan voelen wat jij nodig hebt en wie jou daarbij kan helpen. We gaan nu kijken welke hulpbronnen jij in kunt gaan schakelen om stappen te maken. Dit doen we aan de hand van een opstelling. Aan de hand van jouw ervaringen van deze sessie, ga je als huiswerk een actieplan maken.

Sessie 5

Je presenteert jouw actieplan aan mij. Samen kijken we of je doel realistisch is. We kijken wat jij nodig hebt om anders te reageren. Welke hulpbronnen je kunt raadplegen. Wie jou kan helpen en hoe. En we bepalen hoe je je doel in kleine stapjes kunt hakken, zodat het overzichtelijk blijft. En vooral: We kijken wat jij nodig hebt om gemotiveerd te blijven. Ofwel: hoe ga jij jezelf belonen?

Resultaat

- Meer rust en zelfvertrouwen.
- Meer begrip voor je eigen gedrag.
- Inzicht in jouw patronen.
- Een concreet persoonlijk stappenplan.

En als bijkomstigheid: doordat jij meer rust hebt, volgt de rust in huis vanzelf.

Jouw investering

Voor 450 euro neem je deel aan dit unieke programma. In overleg bepalen we een startdatum.

Inbegrepen:

5 individuele coachingssessies van een uur en de online training Maskers af t.w.v. € 49,95.

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op!
Of neem GRATIS deel aan de Facebook Live sessie op donderdag 9 en donderdag 16 januari om 20.30 uur op mijn Facebookpagina. Tijdens deze uitzending vertel ik je meer over dit programma en kun je live vragen stellen.

Hoe werkt het?

1. Klik op de button 'Ja, ik doe mee met dit programma'.
2. Vul het aanmeldformulier volledig en klik op 'Verzenden'.
3. Je ziet een bedankpagina.
4. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om jouw aanmelding door te spreken en samen een startdatum en vervolgafspraken te maken.
5. Je ontvangt van mij een factuur.
6. Zodra de factuur betaald is, stuur ik je een link naar jouw online leeromgeving met jouw inlognaam en wachtwoord.
7. Je kunt direct van start met de introductieles en we starten met onze coachingssessies.
8. Na elke sessie wordt een nieuwe les vrijgegeven. Die je vervolgens ter voorbereiding op de volgende les maakt.

Geen twijfels meer?

Meld je dan NU aan. Ik beloof je dat je anders naar dingen kunt kijken en daardoor meer rust en ontspanning kunt vinden. Dat je je zelfvertrouwen terug krijgt en eindelijk echt patronen kunt doorbreken.

Dit complete programma is een super investering in jezelf en jouw gezin.