voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536

Gezins- en oudercoaching

Zit jij ook wel eens met je handen in het haar en weet je even niet meer hoe je de rust binnen het gezin kunt herstellen? Vraag je je af hoe je als gezin beter om kunt gaan met de overprikkeling van één van de (of meerdere) kinderen? Heb je recentelijk ontdekt, of weet al een tijdje, dat je een gevoelig, sensitief kind hebt. Maar weet je niet hoe nu verder?!? Of is jouw kind vaak boos of verdrietig en wil je kijken wat jij hier als ouder aan kunt doen?

Praktische benadering
Met gezinscoaching kijken we naar jullie situatie en proberen we het gedrag van je kind of jouw hulpvraag een plek te geven. Met als doel: meer rust bij jullie, je kind en het gezin. Ik hou van een praktische aanpak zodat je direct aan de slag kunt en snel resultaat zult zien. Wat ik in de praktijk zie gebeuren, is dat door de gevoeligheid van 1 van de kinderen of wellicht meerdere kinderen het gezinsleven onder spanning komt te staan. Hoe behoud je nu het evenwicht en hoe zorg je ervoor dat iedereen zich binnen het gezin op de juiste manier kan ontwikkelen en aan zijn of haar trekken komt? Daar kijken we naar.

Werkwijze
Bij gezinscoaching werk ik in eerste instantie met de ouders en niet met het kind. Soms kan het helpend zijn om 1 sesiie samen met het kind te doen, zodat ook het kind gehoord wordt en er samen gewerkt kan worden aan de verbinding tussen ouder en kind. Als blijkt dat het kind ook zelf nog tools en handvaten nodig heeft, zullen we samen kijken naar een passende oplossing.

We starten met een kort kennismakingsgesprek om de hulpvraag helder te krijgen. Aan de hand daarvan bepalen we wat de juiste weg is. In de praktijk blijkt dat er met 4 sessies al veel verandert.

Tarief:

Gezinspakket                                          € 345,-
4 sessies van 1,5 uur

Losse sessie (1,5 uur)                              € 95,-

Via onderstaande knop kun je mij een e-mail sturen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om een kennismakingsafspraak in te plannen.