voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536

Ben jij zoekende? Wil je weten of jouw kind sensitief of prikkelgevoelig is? Of weet je niet precies wat jullie nodig hebben? Boek dan een GRATIS inzichtsessie!

Wanneer je vermoed dat jouw kind een hogere sensitiviteit heeft of gevoeliger is voor prikkels, kan het helpen om dit bevestigd te krijgen. Want als je dit weet, kun je ook gaan kijken wat jouw zoon of docher nodig heeft en waar de prikkelgevoeligheid, de fysieke klachten of het gedrag vandaan komt. En wat jij als ouder kunt doen om jouw kind hierbij te helpen.

Waarschijnlijk heb je zelf al heel wat onderzoek gedaan op internet en heb je hier op mijn site ook alles al gelezen. En waarschijnlijk herken je je kind of jezelf in de verhalen die je leest. Maar denk je: "Ach, het zou allemaal wel meevallen, het is vast een fase". Of: "Het komt vast doordat ik zo druk ben." Of: "Ik moet harder zijn en me gewoon wat meer aanpassen aan de rest."  Of je weet simpelweg niet meer wat nu voor jou of voor jouw sensitieve kind het beste is.

Twijfel niet langer. Boek een GRATIS inzichtsessie. Ik weet zeker dat ik je verder kan helpen.

Voor de inzichtsessie trek ik 20-30 minuten uit. De sessie vindt telefonisch plaats op weekdagen tussen 9.30 en 12.00 uur. Op het formulier kun je een voorkeursdag aangeven.


Wat kan ik voor je doen?

Wat kan ik voor je doen?