voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536

Interactieve lezing: Gedrag anders bekeken

Tijdens de Week van de Opvoeding van 7 t/m 11 oktober a.s. mag ik een leuke interactieve lezing verzorgen met de titel Gedrag anders bekeken.

Hoe zou het zijn als jij het gedrag van jouw kind zou kunnen ‘lezen’?
Als je zelf niet direct primair reageert, maar begrijpt waar het gedrag van jouw kind vandaan komt? Dat je weet waarom je kind zo boos is. Dat je snapt waarom jouw kind de regie wil houden in zijn of haar spel. Of dat je weet waar die sterke wil van jouw kind vandaan komt? Heerlijk toch!

Onderliggende behoefte
Tijdens deze interactieve lezing laat ik zien dat gedrag altijd een uiting is van een onderliggende behoefte. Het gedrag dat wij zien, is het topje van de welbekende ijsberg. Je leert op een andere manier naar het gedrag van jouw kind kijken en je gaat samen met mij op zoek naar datgene wat zich onder water afspeelt. Bij jou én bij je kind. Want het gedrag van jouw kind en jouw reactie op dit gedrag hebben alle twee een andere onderlaag.

Wat levert het je op?
Je gaat naar huis met praktische, direct toepasbare tips én theoretische achtergrond.

Voor wie?
Deze interactieve lezing is voor iedere ouder die graag zelf de touwtjes in handen neemt en wil begrijpen waar het gedrag van hun kind(eren) vandaan komt.

Details:

Datum:
Woensdag 9 oktober 20.00 - 21.45 uur (Inloop vanaf 19.45 uur).

Locatie:
DeBibliotheek IJsselstein, overtoom 1, IJsselstein

Kosten:
Deelname is gratis.

Aanmelden:
Klik op onderstaande button of stuur een e-mail naar voeljethuis@huisje300.nl.