voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536

Training Ik ben Oké!

Anoniem:
“Onze zoon (8 jaar) heeft regelmatig huilbuien. Voor ons gevoel komt dat onder andere doordat hij overweldigd is door alle prikkels die binnenkomen en hij niet goed weet hoe hij daarmee om moet gaan. Hij had zelf ook al een aantal keer aangegeven dat hij daar wel hulp bij wil krijgen.

We zagen de folder van Huisje300 en de 'Ik ben oké' training en zagen daar een match in.

Meteen bij de kennismaking was er goed contact en was duidelijk dat Linda goed naar het kind luistert. De cursusruimte is een heel prettige ruimte, waar mijn zoon zich meteen thuis voelde. Hij keek vanaf het moment van aanmelden uit naar de cursus en nu gaat hij er iedere week heel graag naartoe. Hij vindt het jammer dat het bijna is afgelopen.

De huilbuien zijn niet spontaan voorbij, maar we hebben nu met het hele gezin wel handvatten om er beter mee om te gaan en om sneller tot rust te komen.”

Zoonlief 8 jaar:
"Ik vind het bij huisje 300 super leuk omdat we er altijd iets te doen hebben."

Training Ik ben Oké!

Malou, moeder L. (7 jaar)
“Ik ken Linda via onze dochters. Toen Linda mij vertelde wat ze deed in haar praktijk sprak mij dat direct aan. De dingen waar mijn hoog gevoelige dochter tegenaan loopt zijn exact de onderwerpen die Linda in haar 7 weken durende cursus behandeld.

De onderwerpen gaan bijvoorbeeld over spannende en nieuwe situaties, drukte en overprikkeling en gevoeligheid voor onrecht en verdrietige dingen. Allemaal situaties waar mijn dochter last van heeft.

De verhalen die Linda gebruikt in haar training zorgen voor veel herkenning bij mijn dochter. Daarnaast krijgt ze hierbij heel veel handvaten die ze dagelijks kan gebruiken als ze te veel prikkels heeft gehad en kan inzetten om te ontspannen (ook voor het slapen gaan). Ook als ze stress ervaart kan ze nu beter bij zichzelf nagaan waar dat vandaan komt en merken wij ook dat ze er beter over kan praten.

Linda doet dit op een hele fijne en ontspannen manier waarbij er veel veiligheid wordt ervaren door mijn dochter. Ze leert steeds beter dat ze helemaal zichzelf mag zijn. Om de verhalen en het geleerde kracht bij te zetten wordt er veel geknutseld binnen het betreffende onderwerp. Dit tot grote vreugde van mijn dochter die gek is op knutselen.

Ook worden de onderwerpen spelenderwijs behandeld door het inzetten van spelletjes, kaartjes, beelden en visualisatie oefeningen. Al deze dingen komen thuis ook weer aan de orde als ze dit ‘s avonds met ons wil doen. Mijn man en ik zijn erg blij met deze cursus en Linda in het bijzonder. Fijn om te zien dat mijn dochter haar gevoelens nu ook beter snapt en daar vertrouwen in gaat krijgen er zelf wat aan te kunnen doen om zich prettiger te voelen. Bedankt Linda!”

Informatie-avond

"De informatie-avond was heel volledig qua informatie. Goed onderbouwd verhaal. Erg herkenbaar doordat Linda uit eigen ervaring spreekt."

"Ik heb enorm veel geleerd."

"De avond had wat mij betreft een half uur langer mogen duren."

"Erg fijn en duidelijk te volgen. Bedankt voor deze workshop. Doet goed!"