voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536


Bijna vijf jaar geleden wist ik echt niet meer wat ik nog kon doen. Ik voelde me moe, futloos, machteloos en radeloos tegelijk. De kinderen waren onrustig. Melle had heftige eczeem, lag bijna elke nacht 2 uur huilend wakker en was vrij dwingend in alles wat er gebeurde. Suus had bijna dagelijks buikpijn, rende vaak voor mij weg en veranderde langzaam van een vrolijk springend kind, in een somber en verdrietig meisje.


Ballen in de lucht

Ik deed ontzettend mijn best om alle ballen in de lucht te houden. Maar alles wat ik probeerde leek averechts te werken. Ik werd alsmaar onzekerder en ik twijfelde aan alles. Ik wist niet wat ik moest doen om het tij te keren. Het was mij duidelijk dat ik hulp moest zoeken.


Emotioneel in balans

Na een zoektocht op internet kwam ik in aanraking met de opleiding tot Gezins- en Kindercoach van Dreamchild. Ik boekte een weekend Emotioneel in Balans en na een uur was ik verkocht. Een feest van herkenning. Veel gelijkgestemde mensen. Een warm bad. Die avond nog schreef ik mij in om de rest van opleiding te volgen. En daarmee begon mijn eigen leerproces.


Nieuwe inzichten

Want alle problemen die ik zag bij mijn kinderen kregen een plek toen ik leerde hoe ik in het leven sta. Wat maakt dat ik de dingen doe zoals ik ze doe. Ik leerde vertrouwen te hebben in mijn kinderen. En ik leerde vertrouwen te hebben in mijn eigen gevoel en in mezelf.


Hoog sensitiviteit

Na deze opleiding ben ik me verder gaan specialiseren in hoog sensitiviteit en zintuiglijke prikkelverwerking. Het bracht mij net dat beetje extra kennis om mijn kinderen en mezelf nog beter te begrijpen. Om te leren waar mijn en hun grenzen liggen. En het gaf mij inzicht in het zelfregulerende vermogen van kinderen. Met als gevolg dat ik nu zelfverzekerder kan handelen en beter in balans ben en veel meer rust in mezelf en in huis ervaar.

En dat gun ik jou ook! Daarom ben ik Huisje300 begonnen: Een plek waar jij tot jezelf kunt komen, op kunt laden en jouw rol als ouder weer fris en vol energie in kunt vullen.
Linda_van_Zwieten_Huisje300