voeljethuis@huisje300.nl |  06-51482536

Even voorstellen...

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Huisje300.nl. Ik ben Linda van Zwieten, 42 jaar en ik ben sinds mei 2018 Huisje300 gestart.

Als moeder van een hoog sensitieve dochter die mij confronteert met mijn eigen gevoeligheid en een hoog stimulatieve zoon die mij uitdaagt om buiten de standaard opvoedkaders te denken, stond ik 3 jaar geleden voor een belangrijke beslissing: of ik ga door zoals ik het altijd deed (met het risico dat ik in zou storten) of ik probeer mijn kinderen en mezelf beter te begrijpen en ga hulp zoeken. Ik besloot de laatste weg te kiezen.

Ik kwam in aanraking met de Reversiemethode© van Sylvia Roosendaal en besloot de opleiding tot Gezins- en kindercoach te gaan volgen om mezelf en mijn kinderen beter te begrijpen. Na een intensief jaar vol herkenning en inzichten, was het voor mij nog niet klaar. Ik wilde extra handvaten om kinderen zoals Suus te helpen om beter in haar kracht te komen en kinderen zoals Melle te helpen de rust te vinden die gewoon soms nodig is. Ik besloot er een opleiding tot Sensikids Coach aan toe te voegen. En wat een mooie combinatie heb ik nu! Aan de hand van de Ik ben Oké training help ik hoog sensitieve kinderen in hun kracht te komen en aan de hand van mijn opleiding bij Dreamchild, kan ik ouders helpen hun kinderen en zichzelf beter te begrijpen. Met als doel: meer rust en stabiliteit bij elk gezinslid!

Tijd voor mij om Huisje300 te starten. Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn. Een plek waar ik verder kijk dan het gedrag van een kind. Een plek waar ouders weer vol vertrouwen het ouderschap aan leren gaan. Een plek waar veel kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis zullen gaan voelen. Een plek waar je graag even landt om op te laden, dingen weer helder te krijgen, even uit te huilen of te leren hoe je met je eigen gevoeligheid om kan gaan. Kortom een plek om gewoon even te zijn.

Wees welkom en voel je thuis!

Liefs Linda


Linda_van_Zwieten_Huisje300

"Sinds ik erachter ben gekomen dat ik hoog sensitief ben, zijn er veel kwartjes op hun plek gevallen. Het is fijn om te weten dat ik niet raar of vreemd ben, maar dat ik alles gewoon anders waarneem en verwerk. Dit wil ik graag overbrengen op anderen, zodat ook zij hun sensitiviteit als kracht in kunnen gaan zetten."